•  

  Freelance Docent Register TAX Accountant

  De accountant in het mkb is de allround adviseur van de mkb-ondernemer. De accountant helpt de mkb-ondernemer met zijn fiscale aangiftes (o.a. inkomstenbelasting, loon- en omzetbelasting, vennootschapsbelasting), adviseert over zijn fiscale mogelijkheden, schetst de fiscale gevolgen van zijn keuzen en begeleidt de ondernemer met de fiscale aspecten van bijvoorbeeld personeels-, investerings- en ondernemersbeleid.

Terug
Freelance Docent Register TAX Accountant Opdracht informatie
Freelance
Post-HBO
Accounting en Fiscaal
Dit zijn je werkzaamheden

Jij krijgt als docent energie om voor een groep te staan en studenten te begeleiden. Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt de studenten tot interactie. Met vragen kunnen studenten bij jou terecht. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige binnen de Tax accountancy.

Wat jij nog meer doet:

 • Je verzorgt geplande bijeenkomsten aan studenten;
 • Je biedt structuur en geeft leiding tijdens bijeenkomsten;
 • Je begeleidt studenten op basis van de algemene leerdoelen;
 • Je motiveert studenten tot actieve deelname.

Jouw profiel

Je bent enthousiast en doortastend. Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten en bij voorkeur ook met volwassen en deeltijd onderwijs. Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

 • Je beschikt over een relevante afgeronde bachelor of master;
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring;
 • Je bent Register Accountant;
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij.

Wij zijn op zoek naar een accountant die daarnaast gespecialiseerd is op het gebied van Tax accoutancy.

De accountant in het mkb is de allround adviseur van de mkb-ondernemer. En praat je met een mkb-ondernemer, dan gaat het al heel gauw over zijn fiscale positie. De accountant helpt de mkb-ondernemer met zijn fiscale aangiftes (o.a. inkomstenbelasting, loon- en omzetbelasting, vennootschapsbelasting), adviseert over zijn fiscale mogelijkheden, schetst de fiscale gevolgen van zijn keuzen en begeleidt de ondernemer met de fiscale aspecten van bijvoorbeeld personeels-, investerings- en ondernemersbeleid. Voor accountants die hun klanten op fiscaal gebied extra ondersteuning willen kunnen bieden, introduceren wij de opleiding Register Tax Accountant in samenwerking met onze businesspartner Fiscount.

De studenten waar jij les aan gaat geven zijn;

 Accountants (NBA) die ingeschreven staan als AA-Accountant of als Registeraccountant en werken op een accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Om hun klanten beter te kunnen ondersteunen bij fiscale vraagstukken, volgen zij de opleiding Register Tax Accountant (RTA).

Ons aanbod
 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit
Reageer op deze Freelance vacature
Over het label

De opleider voor financieel professionals

Markus Verbeek Praehep is dé praktijkopleider voor financiële opleidingen. Wij leiden accountants, payroll professionals, fiscalisten, (salaris)administrateurs en controllers op die cijfers objectief, foutloos en met gezag laten spreken. Wij weten als geen ander wat zij op welk moment nodig hebben. Dat inzicht vertalen wij in het meest complete en kwalitatieve opleidingsaanbod voor financieel professionals. Erkende MBO- en HBO-opleidingen, vakopleidingen en PE-opleidingen worden verzorgd op meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland. Bij Markus Verbeek Praehep studeren jaarlijks duizenden financieel professionals af.

Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Kathy Almering
De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

NCOI Groep is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen een vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Reageren aan NCOI Groep

Hoe gaat dat?

 • Reageer via het reactieformulier Leuk dat je met ons wilt samenwerken.
 •  
 • Uitnodiging selectieprocedure We selecteren geschikte kandidaten voor een vervolgprocedure
 •  
 • Samenwerking Je behoort tot de beste kandidaten, we gaan graag de samenwerking aan
 •  
 • Praktische zaken Je volgt een training over inzet en werkwijze
 •  
 • Freelance aan de slag We sturen je een opdracht voorstel