•  

  Freelance trainer communicatieve vaardigheden in het Engels

  Freelancetrainer (native) EngelsJij krijgt als freelancetrainer energie om voor een groep te staan en deelnemers te stimuleren om (nieuwe) schriftelijke en/of mondelinge vaardigheden aan te leren. Of andersoortige Engelse trainingen zoals Storytelling. Jouw enthousiasme voor het vakgebied communicatievaardigheden prikkelt de deelnemers tot interactie. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige binnen jouw vakgebied.

Terug
Freelance trainer communicatieve vaardigheden in het Engels Opdracht informatie
Freelance
HBO
Onderwijs
Dit zijn je werkzaamheden

Jij krijgt als freelancetrainer energie om voor een groep te staan en deelnemers te stimuleren om (nieuwe) schriftelijke en/of mondelinge vaardigheden aan te leren. Of andersoortige Engelse trainingen zoals Storytelling. Jouw enthousiasme voor het vakgebied communicatievaardigheden prikkelt de deelnemers tot interactie. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige binnen jouw vakgebied.

Tijdens deze trainingen, in sommige gevallen nog digitaal, ben jij in staat continue de verbinding te leggen tussen de leer- en werkcontext van de deelnemers. Hierdoor is het voor deelnemers laagdrempelig om het nieuwe gedrag in hun praktijk te laten zien, waardoor het geleerde bij de deelnemers goed beklijft.

Wij zijn met spoed op zoek naar meerdere enthousiaste en ervaren trainers voor diverse opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Reageer dan via onderstaande button.

 

Ons aanbod
 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit
Reageer op deze Freelance vacature
Over het label

Leiders in trainingen

Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland weet Boertien Vergouwen Overduin als geen ander: het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. De trainingen van Boertien Vergouwen Overduin spelen optimaal in op de ontwikkelbehoefte van mensen, zodat zij echt het verschil kunnen maken. Voor zichzelf, en dus meteen ook voor hun organisatie. Leerrendement en return on investment staan hierbij voorop. De voorwaarde is dan ook: leren moet leiden tot resultaat. Om er zeker van te zijn dat mensen eruit kunnen halen wat erin zit, blijft Boertien Vergouwen Overduin al meer dan 40 jaar het vak voortdurend vernieuwen door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken.

Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Tjalling Velthuijsen
De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

NCOI Groep is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen een vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Reageren aan NCOI Groep

Hoe gaat dat?

 • Reageer via het reactieformulier Leuk dat je met ons wilt samenwerken.
 •  
 • Uitnodiging selectieprocedure We selecteren geschikte kandidaten voor een vervolgprocedure
 •  
 • Samenwerking Je behoort tot de beste kandidaten, we gaan graag de samenwerking aan
 •  
 • Praktische zaken Je volgt een training over inzet en werkwijze
 •  
 • Freelance aan de slag We sturen je een opdracht voorstel