•  

  Freelance Docent Participatie

  Wil jij overheden ondersteunen bij het vorm geven van participatie? Draag dan als trainer jouw kennis over participatie over op andere overheidsprofessionals, zodat je hen helpt om betere maatschappelijke resultaten te bereiken.

Terug
Freelance Docent Participatie Opdracht informatie
Freelance
HBO
Overheid
Dit zijn je werkzaamheden

Jij draagt graag jouw kennis en ervaring van participatie over aan anderen en krijgt energie van het voor een groep staan en het begeleiden van cursisten. Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt onze cursisten tot interactie. Met vakinhoudelijke vragen kunnen cursisten bij jou terecht. Jij weet immers wat participatie in de praktijk inhoudt.

Dat kan zowel zijn voor onze standaard opleidingen in de open lijn als voor maatwerkopdrachten bij klanten incompany.

Wat jij nog meer doet:

 • Je biedt structuur en geeft leiding tijdens de trrainingsdagen;
 • Je begeleidt cursisten zodat zij hun leerdoelen realiseren;
 • Je motiveert cursisten tot actieve deelname.

Jouw profiel

Jij bent een expert op het gebied van participatie. Of het nu gaat om de verplichtingen die voortvloeien uit de nieuwe Omgevingswet of om het meer algemene principe om meer te opereren vanuit het perspectief van de inwoner: jij weet hoe dit in de praktijk gaat. Burger- en overheidsparticpatie kennen geen geheimen voor jou en je hebt een duidelijke visie hoe dit overheden helpt om complexe problemen aan te pakken. Je kunt uit eigen ervaring onze cursisten verder helpen aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij.

Je heb feeling hoe je deze kennis enthousiast op anderen kunt overdragen en krijgt daar zelf ook energie van.

Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

Je beschikt over een relevante afgeronde bachelor of master.

Ons aanbod
 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit
Reageer op deze Freelance vacature
Over het label

De opleider voor het openbaar bestuur

Bestuursacademie Nederland is al meer dan 50 jaar dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leiden wij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo helpen wij u het verschil te maken.

Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Adrie Verdam - van Beek
De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

NCOI Groep is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen een vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Reageren aan NCOI Groep

Hoe gaat dat?

 • Reageer via het reactieformulier Leuk dat je met ons wilt samenwerken.
 •  
 • Uitnodiging selectieprocedure We selecteren geschikte kandidaten voor een vervolgprocedure
 •  
 • Samenwerking Je behoort tot de beste kandidaten, we gaan graag de samenwerking aan
 •  
 • Praktische zaken Je volgt een training over inzet en werkwijze
 •  
 • Freelance aan de slag We sturen je een opdracht voorstel