•  

  Freelance EVC Assessor en Begeleider HBO Bachelor Elektrotechniek

Terug
Freelance EVC Assessor en Begeleider HBO Bachelor Elektrotechniek Opdracht informatie
Freelance
WO
Techniek en Veiligheid
Dit zijn je werkzaamheden

Als EVC professional Elektrotechniek heb je twee verschillende rollen namelijk die van portfoliobegeleider en die van assessor.

Als portfoliobegeleider help je het denkproces van de kandidaat op gang te brengen onder meer door het stellen van vragen en geven van voorbeelden. Je ondersteunt daarnaast de kandidaat bij het verzamelen en structureren van bewijzen voor het portfolio.  Je bewaakt de voorgang en communiceert met de kandidaat over de te nemen stappen.

Als assessor beoordeel je het door de kandidaat opgestelde portfolio; aan de hand van een opleidingsstandaard beoordeel je welke kennis en vaardigheden de kandidaat voldoende aantoonbaar heeft ontwikkeld. Als assessor neem je na het opstellen van een voorbereidingsverslag een criterium gericht interview af of je voert een werkplekbezoek uit. Aan de hand van deze bevindingen stel je een ervaringscertificaat op.

Jouw profiel

Je bent enthousiast, doortastend en weet de kandidaten op hun gemak te stellen. Je hebt ervaring met begeleiden en beoordelen van studenten en bent in staat om een criterium gericht interview af te nemen (STARR-methodiek).

• Je beschikt over een relevante afgeronde Masteropleiding;
• Je hebt minimaal 3 jaar actuele werkervaring binnen dit vakgebied en bent op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen.

Een kennismakingsbijeenkomst maakt onderdeel uit van de selectieprocedure waarin tevens een persoonlijk gesprek plaatsvindt.

Ons aanbod
 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit
Reageer op deze Freelance vacature
Over het label

EVC Centrum Nederland weet mensen te waarderen

De juiste diploma's en startkwalificaties zijn erg belangrijk op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ontbreken die, dan helpt EVC Centrum Nederland je om ze alsnog te behalen. Dat doen wij jaarlijks voor duizenden werknemers en organisaties in verschillende branches. Maar we bieden nog meer. Naast onze EVC-procedures, Ervaringsprofielen (EVP) en Loopbaantrajecten bieden we diverse assessments aan. De resultaten daarvan worden zwart-op-wit in een rapport aangeleverd. En dan wordt bekend hoe en waar de talenten tot hun recht komen.

Kortom, EVC Centrum Nederland is de partner voor loopbaanontwikkeling. Betrokken. Duidelijk. Deskundig. Wij weten mensen ècht te waarderen.

Heb je nog vragen? Ik help je graag.
Kathy Almering
De organisatie

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar NCOI Groep voor staat. Nogal ambitieus, horen we je denken. Klopt. Ambitie is een belangrijk woord in onze organisatie. Het typeert ons. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. De grootste, omdat we echt een verschil wilden maken. De beste, omdat onze doelgroep terecht veeleisend is. De sterkste, omdat we de bepalende rol in onze samenleving vol verantwoordelijkheid wilden dragen.

Dat doel is inmiddels gerealiseerd. We zijn de opleider van werkend Nederland. We maken jaarlijks tienduizenden werkenden sterker. Maken ze waardevoller voor de organisaties waarvoor zij werken. We vergroten hun kennis, vaardigheden en competenties. Dus ja, we zijn ambitieus. En we blijven dat. Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker Nederland.

NCOI Groep is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen een vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Reageren aan NCOI Groep

Hoe gaat dat?

 • Reageer via het reactieformulier Leuk dat je met ons wilt samenwerken.
 •  
 • Uitnodiging selectieprocedure We selecteren geschikte kandidaten voor een vervolgprocedure
 •  
 • Samenwerking Je behoort tot de beste kandidaten, we gaan graag de samenwerking aan
 •  
 • Praktische zaken Je volgt een training over inzet en werkwijze
 •  
 • Freelance aan de slag We sturen je een opdracht voorstel