Leven Lang Leren

Je bent nooit uitgeleerd. Dat klinkt als een open deur, maar voor ons vormt dit de basis van wat wij doen. Wij motiveren, stimuleren en faciliteren (toekomstige) werkenden zodat ze hun leven lang kunnen blijven doorleren. Dat geldt ook voor onze eigen medewerkers. Heel logisch, vinden wij.

Bijna iedereen die bij ons werkt volgt een opleiding of een training. Van korte competentiegerichte trainingen, tot volledige erkende MBO-, HBO-, Master- en Postmasteropleidingen. Bij ons mag je daar onbeperkt uit kiezen. Uiteraard kosteloos; want wij dragen met veel plezier bij aan jouw ambities! Bij ons hoef je de opleidingskosten dan ook niet terug te betalen.

Ontmoet je nieuwe collega's

Alle opleidingen en trainingen in huis

Eén van de grote voordelen van werken bij NCOI Groep is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen. Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities. Ambities binnen jouw huidige rol of wellicht daarbuiten.

Kom bij ons werken

Een leuke baan én gratis studeren

Met ruim 200 functies, hebben we genoeg mogelijkheden om je een baan te bieden die bij je past. Maar wat werken bij NCOI echt uniek maakt, is dat je bij ons mag studeren wat je wilt en dat wij die studie voor je betalen. Zo heb je niet alleen een leuke baan, maar ook een gratis studie! 
Meer info
Summer- en Winterschool
Naast de opleidingen en trainingen waar je onbeperkt uit mag kiezen, bieden wij iedereen die bij ons werkt de mogelijkheid om tijdens de winter en de zomer bijzondere vaardigheidstrainingen te volgen. We maken dan een selectie van een aantal goedlopende trainingen en bieden deze exclusief aan alle medewerkers van NCOI Groep aan. Zo kan je bijvoorbeeld een cursus Projectmatig Werken volgen, maar ook een training Excel, Stoppen met Roken, Mindfulness of Lean six sigma Yellow Belt.

Stage lopen bij NCOI Groep

Een goede basis van je carrière

Onze stagiairs zijn het er allemaal over eens dat zij echt een bijdrage leveren aan het succes van NCOI Groep. Wij doen er dan ook alles aan om hen daadwerkelijk mee te laten draaien in onze organisatie.

Wij hebben altijd plek voor stagiairs die van aanpakken weten en die er zin in hebben een van onze teams te komen versterken. Onze stagiairs zijn volwaardige collega’s en worden tegelijkertijd goed begeleid, zodat zij met succes hun stageperiode kunnen doorlopen en afronden. De stage bij NCOI Groep legt een goede basis voor de aanstaande professionele loopbaan.

Binnen NCOI is ruimte voor zowel MBO- als HBO-voltijdstudenten. Tijdens jouw korte of langere stage werk je mee in ons bedrijf en krijg je de ruimte om te werken aan jouw eigen (praktische) studieopdrachten.

Stage lopen bij de NCOI Groep?
Wil je stage lopen bij de NCOI Groep? Stuur dan vandaag nog een e-mail met je motivatie naar: recruitment@ncoi.nl