Traineeship bij NCOI Groep

Met een echte ondernemer aan het roer is NCOI Groep vanaf 1996 uitgegroeid tot een groep van 23 opleiders, meerdere vestigingen en ruim 2000 medewerkers.

Wij zijn ambitieus, gedisciplineerd en hulpvaardig. Ons doel is om mensen blijvend te ontwikkelen en op te leiden. Dat doen we met gerenommeerde opleiders zoals NCOI Opleidingen, Scheidegger, Boertien Vergouwen Overduin en Luzac. Nuchtere, ambitieuze en hardwerkende collega’s zorgen er elke dag opnieuw voor dat ruim 200.000 studenten hun opleiding of training kunnen volgen.

Ontwikkeling staat bij ons centraal

Op organisatieniveau betekent dit dat wij innoveren, zoeken naar nieuwe kansen in de markt en inspelen op de vraag van de toekomst. Een voorbeeld hiervan is onze Online Academy, het nieuwste op e-learning gebied.

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling betekent dit dat je als trainee aan de slag gaat met projecten die er echt toe doen. Zo hebben je voorgangers een nieuw datamanagementsysteem ontwikkeld, een nieuw social mediabeleid opgesteld en de interne processen geoptimaliseerd. Welke waarde ga jij toevoegen aan onze organisatie?